Opština Kostajnica - dobrodošli na zvanični web sajt

Raspisan konkurs za dodjelu stipendija

Odjeljenje za privredu, finansije i društvene djelatnosti opštine Kostajnica raspisalo je danas 05.12.2011. godine Konkurs za dodjelu 15 novih stipendija opštine Kostajnica, studentima prvog ciklusa studija na visokoškolskim ustanovama u školskoj 2011/12. godini.

Prednost kod dodjele stipendija imaju studenti deficitarnih zanimanja.

Prijava na Konkurs s potrebnim dokumentima dostavljaju se do 21.12. ove godine Odjeljenju za privredu, finansije i društvene djelatnosti putem prijemne kancelarije opštine Kostajnica ili poštom na adresu opština Kostajnica Svetosavska 11,  - Prijava na Konkurs za dodjelu stipendija.

Obrazac za podnošenje zahtjeva za stipendije može se dobiti u prijemnoj kancelariji opštine Kostajnica kod službenika na info pultu, a nalazi se i na internet stranici opštine Kostajnica www.opstina-kostajnica.com  

Sve potrebne informacije se mogu u Odjeljenju za privredu, finansije i društvene djelatnosti ili na telefon 052-663-113/139 lokal 16.

Javni konkurs je objavljen na oglasnoj tabli opštine Kostajnica i na internet stranici opštine Kostajnica www.opstina-kostajnica.com.

 

- Izjava

- Konkurs za dodjelu stipendija

- Molba za dodjelu stipendije